Delegaţia AUR în Parlamentul European a votat, joi, împotriva desemnării Ursulei von der Leyen pentru încă un mandat de preşedinte al Comisiei Europene, anunţă formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Delegaţia AUR în Parlamentul European a votat astăzi împotriva desemnării Ursulei von der Leyen pentru încă un mandat de preşedinte al Comisiei Europene.În schimb, europarlamentarii PSD – PNL – USR – UDMR au susţinut-o entuziaşti şi au ridicat mâna aprobator pentru continuarea tuturor politicilor de distrugere a economiei naţionale pe care Ursula von der Leyen le-a promovat în mandatul său”, precizează AUR într-un comunicat.

AUR explică votul eurodeputaţilor săi împotriva Ursulei von der Leyen, afirmând că ”aceasta a dovedit în mandatul său de cinci ani că dispreţuieşte drepturile individuale ale cetăţenilor europeni, ale românilor, libertăţile acestora şi a constrâns populaţia Uniunii Europene să se injecteze cu seruri netestate”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Sunt câteva elemente cheie prin care poate fi rezumat mandatul său şi pe care le vom regăsi şi în cel viitor, iar ele se învârt în jurul următoarelor cuvinte cheie: sărăcie, foame, moarte, tiranie, globalism şi depravare morală. În discursul de astăzi, Ursula von der Leyen a anunţat, practic, apocalipsa pe care o va aduce în al doilea mandat la conducerea Comisiei. Ea vrea să schimbe Tratatele de funcţionare ale Uniunii Europene, astfel încât să transforme UE într-un suprastat federal, poliţienesc şi condus autoritar, inclusiv cu mijloace totalitare precum cenzura. Mai mult, prin poziţionarea sa, aceasta ameninţă să ducă la un alt nivel Pactul Verde European/Green Deal, un program de distrugere a economiei UE şi care afectează România în cel mai înalt grav deja”, afirmă AUR.

Potrivit AUR, ”înainte ca Ursula von der Leyen să vină să ceară, cu tupeu, un nou mandat în fruntea şefiei Comisiei Europene, aceasta ar fi trebuit să răspundă cu privire la acuzaţiile ce ţin de deciziile pe care le-a luat în timpul pandemiei, despre achiziţiile uriaşe de vaccinuri făcute”.

”Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că Ursula von der Leyen a încălcat legislaţia europeană privind transparenţa în procesul de achiziţie de vaccinuri Covid-19. Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii. Europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene, aşa cum au votat şi împotriva alegerii Robertei Metsola ca preşedinte al Parlamentului European. AUR va duce în Parlamentul European aceeaşi politică pe care a dus-o şi în Parlamentul de la Bucureşti, unde am fost singurul partid care a scos la iveală tot jaful din pandemie, jaful din perioada în care eram ţinuţi în casă. La fel se va întâmpla acum şi în Parlamentul European, acolo unde vom face opoziţie puternică faţă de toate politicile globaliste promovate de cei care o susţin pe Ursula von der Leyen şi care ne-au distrus economia naţională obligându-ne să închidem termocentralele, să închidem minele. Vom fi vocea românilor din Parlamentul European! Ursula von der Leyen trebuie să ne dea socoteală!”, spune AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.