Preşedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat, luni seară, că România este ”super pregătită” pentru un preşedinte femeie şi afirmă că acesta este unul dintre atuu-rile sale în cursa electorală. ”Femeia are negocierea în sânge şi stă în firea femeii să poată să dialogheze cu toţi membrii familiei”, afirmă Lasconi, adăugând că ”femeia ţine casa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Elena Lasconi a fost întrebată, luni seară, la Antena 3, de ce crede că poate să fie un preşedinte mai bun şi a răspuns: ”Eu sunt cel mai mare critic al meu (...) Niciodată nu am fost omul sistemului. Niciodată (...) Niciodată nu am fost omul sistemului, nu am fost implicată în nicio combinaţie (...) Sunt femeie – femeia are negocierea în sânge şi stă în firea femeii să poată să dialogheze cu toţi membrii familiei, indiferent cât de diferiţi ar fi ei. Femeia ţine socotelile în casă, femeia ţine familia. Este foarte important - femeia nu este conflictuală, înearcăsă-i muţumească pe cei din jurul ei prin dialog, cu vorba bună”.

În plus, preşedintele USR spune că are empatie: ”Ăstora nu le pasă! Nu le pasă! Că ies cu pantofii cu talpa roşie, cu acelaşi ceas de de 30.000 euro şi se fac că cumpără nu ştiu ce covrig. Cumpără covrig şi după-aceea beau Moet şi nu mai ştiu ce mâncăruri fine la restaurate de fiţe din Bucureşti. Coboară acolo unde doare şi ascultă-i, frate, pe români”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Întrebată dacă este pregătită România pentru preşedinte femeie, Elena Lasconi a declarat: ”E super pregătită Romînia pentru asta. Europa este condusă de femei. Este foarte posibil să fie şi America (...) Nu am niciun dubiu”.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.