Preşedintele USR, Alfred Bulai, afirmă, după ce sociologul Alfred Bulai a fost reţinut în dosarul în care este acuzat de folosirea funcţiei în scop sexual, că politicieniii trebuie ”să rezolve orice vid de legislaţie care permite unor abuzatori să pozeze în modele”. Ea apreciază că reţinerea fostului profesor de la SNSPA este totuşi un ”semnal bun că justiţia se mişcă rapid în acest caz revoltător”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Alfred Bulai, reţinut pentru 24 de ore. E un semnal bun că justiţia se mişcă rapid în acest caz revoltător în care zeci de tinere şi-au găsit curajul să vorbească despre abuzuri. Sper să aflăm verdictul cât mai rapid, iar conexiunile politice ale acestui domn să nu mai aibă nicio influenţă. Avem datoria să nu lăsăm să se repete aceste comportamente! Femeile merită respect, iar clasa politică este obligată să rezolve orice vid de legislaţie care permite unor abuzatori să pozeze în modele”, a afirmat Elena Lasconi, într-o postare pe Facebook.

Ea a făcut un nou apel la partidele parlamentare să susţină comisia de anchetă pe tema abuzurilor din sistemul universitar.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Sociologul Alfred Bulai a fost reţinut, miercuri după-amiază, în dosarul deschis în urma unei anchete jurnalistice în care foste şi actuale studente ale Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) l-au acuzat de hărţuire sexuală. Reprezentanţi ai Parchetului au confirmat măsura reţinerii după ce, în cursul dimineţii, la locuinţa fostului profesor au avut loc percheziţii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.