Deputatul USR Cristian Seidler, candidat la şefia USR, a declarat marţi, despre continuarea alianţei cu PMP şi Forţa Dreptei, că răspunsul cel mai bun l-a dat electoratul la alegerile din 9 iunie şi răspunsul este nu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Seidler a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă poate continua alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei, dacă va câştiga alegerile interne din USR. ”Răspunsul cel mai bun l-a dat electoratul. Răspunsul per total, pe ţară, l-a dat electoratul, şi răspunsul este nu”, a spus Cristian Seidler.

El a precizat că ”sunt localităţi sau judeţe în care şi colegii de la USR şi cei de la PMP şi Forţa Dreptei s-au simţit bine în această alianţă şi au şi performat şi au şi scoruri mai bune”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Nu m-as opune ca pe plan local să colaboreze, dar ca o construcţie politică parlamentară, din perspectiva alegerilor prezidenţiale şi apoi a parlamentarelor, nu cred că e ceva viabil pentru că electoratul a spus că nu e viabil”, a mai afirmat el.

Seidler a menţionat că nu va fi cazul ca această alianţă să fie făcută la parlamentare.

”Nu cred că va merge mai departe şi nu spun un nu hotărât pentru că trebuie să facem o analiză. Decizia nu o iau eu, ca preşedinte al USR”, a arătat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.