Cristian Diaconescu, candidat independent la Preşedinţia României, îşi lansează luni candidatura şi programul său electoral, la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul oficial de lansare va avea loc la ora 18:30, în Sala de Conferinţe a Grand Hotel Traian, unde Cristian Diaconescu va prezenta viziunea sa pentru viitorul României, centrată pe unitate, respect şi dezvoltare, anunţă un comunicat oficial.

Diaconescu îi invită pe toţi cei care cred în schimbare să fie prezenţi şi să sprijine iniţiativa sa de a construi o Românie respectată.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În aceeaşi zi, Cristian Diaconescu va lua parte la Sfânta Liturghie, organizată începând cu ora 9:30, în faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi, pe podiumul special amenajat la limita cu Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

”Acesta este un moment esenţial pentru candidatura mea independentă, iar prezenţa voastră este deosebit de importantă. Doar împreună putem scrie o nouă pagină în istoria acestei naţiuni,” a transmis Cristian Diaconescu.

”Cristian Diaconescu şi echipa sa îi invită pe cetăţeni să participe la ambele evenimente, marcând astfel un început de drum dedicat unei Românii unite şi respectate”, se menţionează în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.