Senatorul USR Cristi Berea susţine că liberalii nu au deschis niciun dialog cu USR pentru un proiect comun al dreptei, ci doar au reluat lupta ”imaginară” cu PSD pentru un scor cât mai bun la viitoarele alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Cristi Berea a scris sâmbătă pe Facebook că PNL încearcă aceeaşi mişcare ca în anul 2000, când s-a poziţionat împotriva PSD pentru a obţine mai multe voturi.
”PNL încearcă aceeaşi mişcare din 2020. Vrea să prostească încă o dată electoratul cu cuvinte mari. Nu, PNL nu a deschis niciun dialog. Sau poate l-o fi deschis cu AUR. După trei ani în care PNL nu a fost decât toarta PSD, în care au stat drepţi de fiecare dată când PSD-ul a pocnit din degete şi au votat orbeşte orice propunea PSD-ul, acum mai au tupeul sa spună că vor dreapta. Nu, în momentul asta PNL nu vrea decât să mai salveze ceva din scorul dezastruos pe care îl va avea la alegeri. Ciucă nu are nicio şansă să intre în turul doi, liberalii ştiu asta şi reiau lupta imaginară cu PSD, doar doar o mai crede cineva”, a afirmat senatorul USR, Cristi Berea.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit acestuia, pentru a deschide un dialog real pe dreapta, ”gaşca iubitoare” de PSD de la vârful PNL trebuie să plece acasă. 
”Nu să facă un pas lateral şi să lase pe alţii să conducă, ci să plece acasă. Cei care au vândut speranţa a milioane de români nu mai pot continua în politică”, consideră senatorul USR.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, despre discuţiile cu liderii dreptei, că a deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forţelor politice de dreapta şi pot discuta pentru un proiect politic care să vizeze o linie de abordare comună pentru campania electorală la prezidenţiale şi parlamentare. 
Despre o continuare a guvernării cu PSD, după alegeri, Ciucă a arătat că atât timp atât timp cât Partidul Naţional Liberal este dispus la dialog pentru un proiect comun pe dreapta, atunci intenţia este pentru o guvernare de dreapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.