Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu afirmă că nu îl va vota pe Nicolae Ciucă pentru preşedinţia României. ”Am spus doar, pentru că am fost întrebat, că din punctul meu de vedere nu am pe cine vota în acest moment, în orice caz nu pe cineva... pe candidatul PNL-ului”, susţine Antonescu. El adaugă că nici pe Marcel Ciolacu nu îl va vota şi ironizează candidaturile liderilor celor mai mari două formaţiuni politice: ”Odată cu oficializarea candidaturii preşedintelui PSD, domnul Ciolacu, sistemul are deja doi candidaţi, iar eu niciunul. (...) Mă refer la sistemul de stabilitate din România, aşa ni s-a descris”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Mi-am spus părerea despre prestaţia acestui grup (aflat la conducerea PNL - n.r. ), mi-am spus părerea despre prestaţia domnului Ciucă până acum, nu am intenţia să dau soluţii eu Partidului Naţional Liberal. Am spus doar, pentru că am fost întrebat, aşa cum sunt întrebat şi acum, că din punctul meu de vedere nu am pe cine vota în acest moment, în orice caz nu pe cineva... pe candidatul PNL-ului. Pe ceea ce mi s-a prezentat până acum, am mai spus şi repet că nu sunt dispus să accept încă o dată ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, adică tot timpul campaniei să nu ni se spună nimic despre ceea ce oamenii trimişi în Parlamentul European vor face sau nu vor face în următorii ani în politica europeană, în Parlamentul European, în Europa. Vreau să ştiu ce va face acest candidat al PNL-ului în România, vreau să văd câtă personalitate, câtă hotărâre are în planurile sale, pentru că sigur trebuie să aibă nişte planuri”, a afirmat Crin Antonescu, marţi seară, la Antena 3. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Întrebat dacă, dintre candidaturile anunţate, are cu cine vota, Crin Antonescu a răspuns: ”În acest moment nu”.
 
El a ironizat candidatura lui Marcel Ciolacu, dar şi pe a lui Nicolae Ciucă.
 
”Aş putea spune, glumind un pic, dar nu foarte tare, că odată cu oficializarea candidaturii preşedintelui PSD, domnul Ciolacu, sistemul are deja doi candidaţi, iar eu niciunul. (Al doilea candidat este – n.r.) domnul Ciucă, presupun că va oficializa şi domnia sa. Mă refer la sistemul de stabilitate din România, aşa ni s-a descris. Ei s-ar putea să fie mai mulţi, dar cei doi (Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă – n.r.) sunt pilonii strategici, nu?”, a mai afirmat Crin Antonescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.