Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, afirmă, în discursul ţinut sâmbătă la congresul PSD, că reforma pensiilor este o „mare victorie pentru fiecare pensionar” şi este de părere că „pe Marcel Ciolacu îl vor face preşedinte românii şi implicit pensionarii”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Guvernul Ciolacu a realizat investiţii record în infrastructură, economia creşte şi a luat măsuri economice şi sociale curajoase. (...) Chiar în aceste zile noi încheiem cea mai mare reformă a sistemului public de pensii din România. Noi toţi simţim nevoia de echitate astfel încât munca noastră să fie respectată aşa cum se cuvine. Este o reformă asumată şi făcută de PSD, cea mai importantă reformă a guvernului Ciolacu. Este o reformă care continuă ceea ce a început Lia Olguţa Vasilescu, o reformă pe care partidele de dreapta i-au blocat-o”, a afirmat ministrul muncii sâmbătă, la congresul PSD.
Ea a mulţumit lui Marcel Ciolacu şi colegilor din PSD pentru sprijinul acordat în implementarea reformei pensiilor.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„În pofida tuturor criticilor, Marcel Ciolacu şi PSD au reuşit această mare victorie pentru fiecare pensionar. Aseară am fost întrebată la o emisiune tv dacă pensionarii îl vor face preşedinte pe Marcel Colacu şi răspunsul meu a fost că pe Marcel Ciolacu îl vor face preşedinte românii. Vă spun cu tărie tuturor că pe Marcel Ciolacu îl vor face preşedinte românii şi implicit pensionarii şi tare m-aş bucura pentru asta. Şi da, şi tinerii şi da, şi noi, femeile”, a adăugat Simona Bucura-Oprescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.