Preşedintele PSD Bistriţa Năsăud, Radu Moldovan, afirmă că speră ca „Bunul Dumnezeu să dea înţelepciune românilor din Ardeal” pentru ca aceştia să voteze „un om care este unul ca şi ei”. El a criticat guvernările PNL, spunând că nu PSD; ci românii şi România au nevoie de un om precum Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Anul 2020 a adus la conducerea PSD o echipă de oameni normali, o echipă de oameni cărora e pasă de români şi de Româna (...) După 24 de ani de politică, sper ca Bunul Dumnezeu să dea înţelepciune românilor din Ardeal  şi să privească după două experienţe nefericite, cu doi oameni care nu au oferit nimic românilor, nici Băsescu, nici Iohannis (...) să aibă înţelepciunea necesară să fie alături de un om care este unul ca şi ei, care este un om care a plecat de jos, dintr-o familie normală, care a muncit, care este empatic, căruia îi pasă şi care poate să devină un preşedinte care să redea demnitatea fiecăruia dintre noi” a afirmat Radu Moldovan în discursul ţinut .
El a arătat că iniţial nu a fost de acord cu intrarea PSD la guvernare alături de PNL, însă Marcel Ciolacu l-a convins.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Moldovan susţine că nu PSD, ci România şi românii au „nevoie ca Marcel Ciolacu să devină preşedintele României”
„Cum ar fi depăşit românii perioada de criză energetică creată de nişte nenorociţi care nu au avut în cap decât să crească profiturile unor companii şi să fure banii românilor, chiar de la bătrâni şi de la pensionari?  Marcel Ciolacu şi PSD şi-au asumat să găsească soluţii ca toţi românii nevoiaşi să poată depăşi aceste momente. Cu PSD la guvernare am arătat că sunt soluţii pentru a sprijini România şi românii. Am arătat că sunt şi partide cărora le pasă de România şi de români”,  subliniat Moldovan. 
Acesta e de părere că „
Acesta susţine că România are nevoie de „subţierea administraţiei centrale”. 
„Încă administraţia centrală nu este aşa cum ar trebui să fie, pentru că, din păcate, avem o administraţie centrală mult prea stufoasă şi cred că românii trebuie să-şi decidă soarta mai aproape de ei, acasă, la nivelul comunei, la nivelul judeţului la nivelul regiunii şi administraţia centrală să rămână cu partea care ţine, în orice ţară civilizată, de administraţia centrală”, a mai afirmat Radu Moldovan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.