Preşedintele PSD şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an, Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat cu entuziasm la intrarea în sala din complexul Romexpo unde se desfăşară congresul. Ciolacu a ajuns la eveniment cu o jumătate de or înainte de ora anunţată pentru începerea acestuia şi a intrat în sală interacţionând cu unii dintre delegaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Congresul PSD care are loc sâmbătă, cu peste 2000 de delegaţi a început cu câteva minute întârziere. Pe un panou de mari dimensiuni, alături de sigla partidului, a fost scris mesajul„ Aici pentru români”. 
Liderii partidului l-au aşteptat pe Marcel Ciolacu, acesta intrând în sală printre cei prezenţi, care s-au ridicat de pe scaune pentru a-l întâmpina pe preşedintele formaţiunii. În drumul său spre scenă, liderul formaţiunii i-a salutat pe dlegaţi, le-a strâns mâinile bărbaţilor şi le-a sărutat pe obraz  pe doamnele prezente la congres şi i-a îmbrăţişat pe unii dintre delegaţi. Mulţi dintre cei aflaţi în proximitatea lui Ciolacu au filmat cu telefoanele mobile momentul intrării acestuia în sală. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Congresul a început cu o întârziere de peste 10 minute, cu intonarea imnului naţional al României .
Lucrările au fost deschise de Alfred SImonis, unul dintre social-democraţii cu cele mai bune scoruri electorale la alegerile locale din acest an
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.