Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri seară, că este foarte uşor să te joci cu vorbele, comentând reacţiile generate de declaraţia sa potrivit căreia, dacă ar fi avut drept de vot în Bucureşti, l-ar fi votat pe Nicuşor Dan a alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre declaraţia recentă potrivit căreia l-ar fi votat pe Nicuşor Dan.

”Vedeţi ce uşor este să te joci cu vorbele când nu ai responsabilitatea a ceea ce ar trebui să faci în realitate?! Am subliniat: dacă aş fi fost, dar nu sunt”, a răspuns Ciucă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Când  s-a atras atenţia că şi dacă ar fi fost locuitor al Bucureştiului, PNL tot ar fi avut candidat propriu, liderul PNL a declarat: ”Atunci, din punct de vedere politic, mă duceam pe votul util”.  

Ciucă a precizat că l-a cunoscut pe Nicuşor Dan când a fost premier: ”Am rezolvat problemele aşa cum am putut şi ne-am înţeles foarte bine”.

”Eu cred că sunt proiecte care şi de acum înainte (...)  se pot face lucruri importante. Capitala nu poate să rămână aşa”, a mai declarat Ciucă.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că sunt mulţi liberali care au votat cu el la alegerile locale din acest an, chiar dacă nu au spus asta în interiorul partidului, dar au votat util pentru ca funcţia să nu fie câştigată de Gabriela Firea sau Cristian Popescu Piedone.

Întrebat recent, într-un interviu la Gândul la care a participat alături de Nicuşor Dan, dacă l-a votat pe Nicuşor Dan la alegerile locale, Nicolae Ciucă a spus: ”Locuiesc în Baloteşti, deci nu am dreptul să votez în Bucureşti, dar l-aş fi votat pe Nicuşor Dan”.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.