Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe care Marcel Ciolacu a afirmat că l-ar nominaliza pentru funcţia de premier dacă ar câştiga alegerile prezidenţiale, afirmă, miercuri seară, că nu s-ar întoarce la Palatul Victoria. ”Este o chestiune de principiu şi mi-am respectat principiile”, a declarat Ciucă. În momentul în care i s-a atras atenţia că a afirmat în trecut că nu va intra în politică şi a făcut-o, Ciucă a declarat: ”Nu am o problemă să recunosc când greşesc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vă spun că niciodată nu am revenit pe o funcţie pe care am încadrat-o. Nu sunt un om care să îmi doresc funcţii. Am avut în cariera mea profesională funcţii la care nu m-am gândit niciodată că am să le ocup”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Nicolae Ciucă.

Întrebat de ce nu s-ar întoarce în funcţia de premier, liderul PNL a declarat: ”Pentru că este o chestiune de principiu şi mi-am respectat principiile”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Când i s-a atras atenţia că a declarat în trecut că nu va intra în Politică şi a fcăut-o, Ciucă a explocat ce s-a întâmplat: ”Recunosc că, se întâmpla toată această situaţie înainte să am acel episod cu Liviu Dragnea când am fost suspendat. Nu mă tenta cariera politică, iar atunci când s-a produs acea schimbare de Guvern, eram la sfârşit de mandat, am fost întrebat de către preşedintele ţării dacă doresc să îmi slujesc în continuare ţara din poziţia de ministru al Apărării, fără să fi fost angajat politic la vremea respectivă şi am zis da. Pot să spun că da, am încălcat acel principiu”.

”Nu am o problemă să recunosc când greşesc”, a mai declarat Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi seară, că îşi doreşte să existe o continuitate la guvernare şi a subliniat că nu ar avea nicio reţinere să îl numească premier pe Nicolae Ciucă, în cazul în care ar câştiga alegerile prezidenţiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.