Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, întrebat despre o eventuală revenire a lui Liviu Dragnea în PSD, că o astfel de decizie nu îi aparţine. Ciolacu susţine însă că nu ”prea crede” că are ”disponibilitatea” de a susţine acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, dacă există posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie reprimit în PSD, acum, după ce i-a expirat interdicţia de a fi ales în funcţii publice, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns că nu este decizia sa, subliniind că nu ”prea crede” că are ”disponibilitatea” de a susţine acest lucru. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”M-aţi lăsat mască. Nu ştiu ce disponibilitate am, dar nu prea cred că o am, dar nu eu decid acest lucru, ca preşedinte de partid. Şi nici nu am auzit că domnul Dragnea şi-ar dori să reintre în partid”, a replicat Ciolacu.
 
Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
 
În acest dosar, Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. 
 
El a fost eliberat condiţionat în 15 iulie 2021.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.