Călin Cozma, viitor consilier local AUR în Consiliul Local Municipal Cluj-Napoca, a afirmat că preşedintele AUR, George Simion, va câştiga alegerile prezidenţiale şi a precizat că acesta are o campanie care este bazată pe proiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Eu cred că campania pe care o are George Simion în momentul ăsta este de departe singura care se bazează pe proiecte şi pe nevoile pe care le are românul şi nu doar cel de rând pe nevoile pe care le au toţi pentru că pe lângă cei 35 de mii de euro o casă există proiect pe agricultură, proiect pe sănătate, proiect pe turism, proiect pe sport”, a declarat Călin Cozma, la Cluj Live.
Moderatorul a precizat că este posibil ca George Simion să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dar că este nevoie să ajungi la guvernare pentru a pune în practică aceste proiecte.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
“Noi credem că va şi câştiga”, a afirmat Călin Cozma, referindu-se la şansele lui George Simion în cursa prezidenţială.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.