Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că atacurile PSD la adresa PNL sunt făcute pentru a deturna atenţia de la ”nenorocirile” din Spitalul Pantelimon. Totodată, liberalul Muraru afirmă că ”arogantul din conducerea Guvernului l-a acoperit mereu pe ministrul Alexandru Rafila pentru că i-a fost frică de ambiţiile prezidenţiale ale acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Atacurile PSD la adresa Partidului Naţional Liberal, dar mai ales ironiile lui Marcel Ciolacu, sunt făcute doar pentru a deturna atenţia de la ministrul Rafila şi nenorocirile din Spitalul Pantelimon. În loc să se ocupe de tragediile din sănătate, preferă să facă glume şi să atace. În loc să ofere soluţii, se ascunde în spatele retoricii agresive, încercând să distragă atenţia de la eşecurile sale evidente”, a scris vineri seară pe Facebook liberalul Alexandru Muraru.

Totodată, Muraru afirmă că ”menajându-l pe ministrul Sănătăţii, premierul Ciolacu se face complice la cele descoperite în Spitalul Pantelimon”. ”Marcel Ciolacu nu doar că apără abuzatorii sexuali din universităţi, aşa cum a declarat public în cazul SNSPA, dar lipsa de empatie faţă de victimele de la Spitalul Pantelimon şi familiile acestora este pur şi simplu revoltătoare, în aceeaşi notă cu fuga de răspundere a ministrului Rafila. Arogantul din conducerea Executivului l-a acoperit mereu pe Rafila pentru ca i-a fost teamă de ambiţiile prezidenţiale ale acestuia, dar care acum îi complică drumul spre ceea ce va fi, de fapt, moartea lui politică: candidatura la prezidenţiale”, a afirmat Alexandru Muraru.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Şeful PNL Iaşi îi aminteşte lui Marcel Ciolacu faptul că sprijinul politic acordat de PNL nu este necondiţionat şi adaugă că ”Partidul Naţional Liberal a fost garantul stabilităţii acestei guvernări, cu propuneri de miniştri serioşi şi care nu livrează discursuri naţionaliste şi retorica putinistă spunând că va boicota Jocurile Olimpice de la Paris, un act pe care nici premierul Ungariei nu s-ar fi gândit să-l facă”.

”De la 1 septembrie reîncepe sesiunea parlamentară, iar Marcel Ciolacu va da piept cu noua realitate politică. O realitate care va spulbera visul Cotroceniului pentru PSD”, a mai scris Alerxandru Muraru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.