Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a declarat că atacurile lansate de Alfred Simonis şi Sorin Grindeanu la adresa PNL arată ”obrăznicie şi cinism”, el precizând că există un plan PSD de a se apropia de AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Modelul lui Alfred Simonis este Candidatul Pâş-Pâş pentru care politică externă şi cea economică a României sunt prea sofisticate. Simonis, după ce a venit în genunchi la PNL să ceară susţinere, a devenit acum mare lider. Tupeu de mafiot obraznic. Atacurile lui Simonis şi Grindeanu la PNL denotă obrăznicie, cinism şi arată clar planul PSD de apropiere de AUR. Este cât se poate de relevant că liderii PSD s-au ferit să vorbească despre ei şi e clar că îi protejează. De ce îi protejează, acest lucru se va releva curând”, a scris pe Facebook, liberalul Alexandru Muraru.

Totodată, Muraru consideră că unii lideri ai PSD, printre care Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, ştiu ”foarte bine” că Marcel Ciolacu nu poate câştiga alegerile prezidenţiale şi că ei vor negocia apoi inclusiv cu AUR funcţii în guvern, dar şi în administraţie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Asta e doar în mintea lor. Pentru că o dreaptă unită îi va lăsa încă o dată în Opoziţie. Cu o inteligenţă "peste medie" Marcel Ciolacu a avut mult, a vrut să ia tot şi se va alege cu nimic. Aşa că va face pâş-pâş înafara politicii mari după alegerile prezidenţiale împreună cu noua sa echipă care se alege azi”, a adăugat liberalul Alexandru Muraru.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că trebuie aduse cu picioarele pe pământ ”armatele de ostaşi galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România”.

El a precizat că aceştia ”se pretind un fel de roi de harnic de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinile în buzunarele altora”.

Alfred Simonis, ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a afirmat în discursul său: „Nu mai vreau un preşedinte cu un rânjet metalic sau un preşedinte cu muşchiul empatiei atrofiat. Eu nu mai vreau asta, nu mai vreau un preşedinte care să conducă de pe pârtiile de schi sau de pe terenurile de golf”. Simonis l-a ironizat pe unul dintre prim-vicepreşedinţii PNL Rareş Bogdan, pe care l-a numit „Balerinul Rareş” şi „balerinul politicii româneşti”, spunând că „ori de câte ori ceva bun se întâmplă, acesta face spume”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.