PSD câştigă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, rezultatele parţiale arătând că, după numărarea voturilor din 597 de secţii dintr-un total de 624, candidatul formaţiunii, Virgiliu Nanu, are cu şapte puncte procentuale mai mult decât preşedintele în funcţie Iulian Dumitrescu (PNL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor parţiale centralizate după numărarea voturilor din 597 de secţii dintr-un total de 624 de secţii din judeţul Prahova, Virgiliu Nanu (PSD) obţine 35,58% din voturi, învingându-l pe preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Acesta din urmă a obţinut 27,72%.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Dumitrescu este preşedinte în funcţie al CJ Prahova, însă nu are dreptul de a exercita această funcţie, începând cu luna februarie, când a fost plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este acuzat de luare de mită.
 
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, deputatul George Ionescu (membru al Forţei Dreptei), a obţinut 11%. El este urmat de candidatul AUR, George Axinia, care are un scor electoral de 10,82%.
 
Pentru Consiliul Judeţean, rezultatele centralizate după numărătoarea parţială arată că alianţa PSD-PUSL şi PNL au, fiecare, peste 30% din voturi, diferenţa dintre cei doi competitori politici fiind de câteva zeci de sutimi.  AUR are 12,7% şi Alianţa Dreapta Unită are peste 11%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.