Liderul PSD Iaşi Bogdan Cojocaru a declarat, duminică seară, că semnalele pentru social-democraţi sunt foarte bune în judeţul Iaşi, el apreciind că prezenţa mare la urne avantajează PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom afla în noaptea asta cifrele. Noi nu am venit cu promisiuni, ci cu un program concret. Aşteptăm cu nerăbdare cifrele. Semnalele sunt foarte bune. Prezenţa masivă ne avantajează, asta arată că locuitorii judeţului îşi doresc o schimbare. Oamenii vor ca Iaşiul să fie pe primul loc la proiecte, nu din punct de vedere al dosarelor penale”, a afirmat Bogdan Cojocaru la sediul PSD Iaşi, imediat după închiderea urnelor.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La rândul său, candidatul PSD la funcţia de primar al Iaşiului, Bogdan Balanişcu, a declarat că prezenţa superioară pe municipiu la aceste alegeri faţă de cele din 2020 arată că ”Iaşul a început să se dezmorţească”.
 
”Iaşiul a început să se dezmorţească şi a început să transmită un mesaj de schimbare tuturor şi acest lucru este arătat de prezenţa la vot superioară faţă de 2020. Bineînţeles, mai avem de recuperat din acest punct de vedere ca şi comunitate, apropo de implicare, dar cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Balanişcu.
 
La alegerile locale, în judeţul Iaşi prezenţa a fost de 41 la sută, în timp ce în municipiul Iaşi s-au prezentat la urne 34,6% dintre alegători.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.