PENNY, retailerul de succes al grupului german REWE, îşi consolidează poziţia de angajator de încredere pe piaţa din România. Cu o echipă de peste 7.300 de angajaţi şi o reţea extinsă la 383 de magazine, PENNY investeşte constant în bunăstarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Compania oferă un pachet generos de beneficii adaptate fiecărei etape din viaţa profesională şi personală a angajaţilor. De la sprijin financiar în momente importante, cum ar fi naşterea unui copil, până la oportunităţi de dezvoltare profesională şi programe de formare, PENNY se angajează să susţină echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală

Astfel, angajaţii beneficiază de prime în momentele semnificative, cum ar fi naşterea unui copil, şi de vouchere pentru rechizite şi scutece, demonstrând că PENNY îşi îngrijeşte angajaţii şi familiile acestora.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

De asemenea, angajaţii care contribuie la dezvoltarea comunităţii beneficiază de zile libere suplimentare, acordate pentru activităţi de voluntariat, donare de sânge, sau alte evenimente personale importante.

Cu un accent pe educaţie şi dezvoltare profesională, PENNY oferă cursuri şi mentorat, inclusiv un program de formare profesională duală, în parteneriat cu licee din ţară, care combină teoria cu practica.

Angajaţii cu vechime în companie sunt recompensaţi cu vouchere de vacanţă, în funcţie de durata activităţii, în timp ce angajaţii care ating pragul de 10 ani primesc bonusuri pentru loialitate. Compania îşi propune să ofere un mediu de lucru sigur şi prietenos, în care angajaţii se pot dezvolta profesional şi pot avansa în carieră.

Pe lângă aspectele salariale, PENNY valorifică proximitatea, având magazine situate în apropierea locuinţelor angajaţilor, ceea ce facilitează mobilitatea şi economisirea timpului. Cultura organizaţională se bazează pe respect, responsabilitate şi orientare către client, creând un mediu de lucru apreciat de toţi angajaţii.

PENNY este un angajator dedicat, investind continuu în bunăstarea angajaţilor săi şi răspunzând astfel la nevoile acestora în toate etapele vieţii profesionale. Această abordare proactivă şi centrată pe angajaţi contribuie la succesul companiei şi la consolidarea imaginii sale de angajator de top în România, primind titlul de Angajator de Top (Top Employer) 2024 pentru al treilea an consecutiv.

(Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.