Datorită experienţei, perseverenţei şi mai ales muncii de înaltă calitate depusă de echipa de avocaţi condusă de avocat Nuţă Alexandru, clienţii noştri au reuşit să-şi recupereze drepturi salariale restante actualizate cu rata dobânzii legale şi indexate cu indicele inflaţiei, ce cumulează peste 2.000.000 de lei numai în ultimul an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fie că vorbim de Notificări de plată, negocieri directe, litigii sau orice alte mijloace legale, acestea au fost încununate cu succesul aşteptat de clienţi şi anume recuperarea drepturilor salariale cuvenite pentru care aceştia au prestat o activitate în baza unui contract individual de muncă.

În prezent, Cabinetul nostru este implicat în mod activ într-o nouă provocare juridică importantă, încercând să obţină pentru un număr semnificativ de clienţi recuperarea unor drepturi salariale restante de la o companie importantă din industria de extracţie petrolieră şi de gaze naturale - GSP Offshore SRL – parte a grupului de firme Grup Servicii Petroliere – GSP.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.