Ari10, companie poloneză renumită pentru serviciile sale inovatoare în domeniul criptomonedelor, face un pas important în strategia sa de extindere internaţională prin intrarea pe piaţa din România. Această mişcare strategică marchează un nou capitol în povestea de succes a Ari10, care a început în 2017 şi a evoluat treptat, adăugând noi produse şi servicii pentru a deveni un lider în industria cripto. Ari10 reuneşte toate produsele de criptomonede într-un singur loc, incluzând servicii de schimb, plăţi, criptoterminal, gateway cripto-fiat şi multe altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Intrarea Ari10 pe piaţa din România este susţinută de o echipă solidă de veterani ai industriei, fiecare aducând o bogăţie de expertiză şi experienţă. Ari10 oferă o gamă variată de produse pentru business-to-business, inclusiv criptoterminalul, conectând în principal lumea finanţelor tradiţionale cu spaţiul cripto.

Strategia Ari10 de a-şi stabili primul birou în Europa de Est reflectă dedicarea sa de a valorifica ecosistemul cripto în plină expansiune din regiune. Mateusz Kara, co-fondator şi CEO al Ari10, şi-a exprimat încrederea în potenţialul regiunii, cu un accent pe menţinerea standardelor înalte de securitate şi urmând o cale clară către succes, Ari10 îşi propune să se impună ca un jucător semnificativ în ecosistemul cripto din România.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Lansarea a fost facilitată prin colaborarea strânsă cu Diana Stetiu, avocat specializat în reglementări financiare, active cripto şi tehnologia blockchain. „Fiind unul dintre numele de top în spaţiul cripto european, aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Ari10 şi să contribuim la dezvoltarea ecosistemului local de criptomonede. Suntem bucuroşi să urăm bun venit acestui unicorn în România”, a declarat Diana Stetiu.

Ari10 este dedicată să aducă inovaţie şi excelenţă pe piaţa din România, cu scopul de a deveni un lider în furnizarea de soluţii financiare avansate şi de a sprijini creşterea economică a regiunii. Compania se remarcă prin atenţia sa spre parteneriate strategice, cum ar fi cel cu Sumsub, care adresează nevoile de conformitate AML/KYC.

Prin această locaţie strategică, Ari10 este bine poziţionat pentru a valorifica expertiza şi resursele disponibile în România, pentru a-şi perfecţiona ofertele şi a răspunde cerinţelor distinctive ale pieţei locale.

Pentru mai multe informaţii despre Ari10 şi serviciile oferite, vizitaţi https://ari10.com/.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.