Poliţistul Constantin Popescu, care în urmă cu peste trei ani a lovit cu maşina două fete pe o trecere de pietoni din Bucureşti, iar una dintre ele, Raisa, a murit, s-a prezentat, marţi seară, la Poliţie, în judeţul Argeş, pentru a executa pedeapsa cu executare la care a fost condamnat definitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În seara de 13 august a.c., poliţiştii argeşeni au primit un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanţă din Bucureşti, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Argeş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, transmit, marţi seară, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că bărbatul care s-a prezentat la Poliţie este Constantin Popescu, poliţistul care, în 13 ianuarie 2021, a lovit cu o maşină a Poliţiei două fetiţe care traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. În urma accidentului, una dintre copile, Raisa, a murit. 
 
În 31 ianuarie, poliţistul fusese condamnat de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare. Marţi, Curtea de Apel Bucureşti a schimbat sentinţa, menţinând pedeapsa, dar dispunând executarea acesteia în regim de detenţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.