Preşedintele chinez Xi Jinping şi preşedintele rus Vladimir Putin i-au transmis felicitări liderului nord-coreean Kim Jong Un cu ocazia aniversării fondării Coreei de Nord, a anunţat luni agenţia de presă a statului, KCNA, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Sunt sigur că parteneriatul strategic cuprinzător dintre Rusia şi RPDC (Coreea de Nord - n.r.) va fi consolidat într-un mod planificat datorită eforturilor noastre comune”, a declarat Putin, potrivit KCNA.

În mesajul său, Xi a pledat pentru o comunicare strategică şi o cooperare mai profunde cu Coreea de Nord, potrivit KCNA.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Anul trecut, Kim a marcat ziua fondării ţării, pe 9 septembrie, printr-o paradă a grupurilor paramilitare şi schimburi diplomatice în care a promis să aprofundeze legăturile cu China şi Rusia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.