Elicopterul care a aterizat forţat în Iran şi în care se afla preşedintele Ebrahim Raisi a fost găsit de echipele de căutare, a anunţat televiziunea de stat, citată de The Guardian. Informaţia a fost însă infirmată de Semiluna Roşie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva minute după ce televiziunea de stat a anunţat că elicopterrul a fost găsit şi că deocamdată nu există date actualizate cu privire la starea celor aflaţi la bord, Semiluna Roşie a comunicat că informaţia nu este adevărată şi căutările continuă.

Oficialii iranieni au vorbit cu două persoane care se aflau în acelaşi elicopter cu preşedintele Ebrahim Raisi, a declarat vicepreşedintele iranian pentru afaceri executive Mohsen Mansouri pentru agenţia semi-oficială de presă FARS.

Ei spun că au luat contact "de mai multe ori" cu un pasager şi cu un membru al echipajului de zbor la scurt timp după prăbuşire, ceea ce indică faptul că incidentul "nu a fost grav", a declarat Mansouri.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Trei elicoptere zburau pe aceeaşi rută înainte ca două să piardă contactul cu elicopterul lui Raisi, a declarat Mansouri.

"Ministerul Comunicaţiilor şi alte agenţii de securitate au identificat zona incidentului pe o rază de 2 kilometri. Din cauza condiţiilor meteorologice, accesul în zonă este dificil", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.