Trei oameni au murit şi alţi nouă au fost răniţi în urma bombardamentelor de joi ale ruşilor asupra unui sat din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, afirmă procurorii regionali, citaţi de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Într-o declaraţie se arată că o persoană a murit din cauza rănilor la spital, în urma atacului asupra satului Borova, la sud-est de Harkov.

Harkov este al doilea cel mai mare oraş din Ucraina şi o ţintă frecventă a atacurilor ruseşti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ministerul de Interne a anunţat că serviciile de urgenţă se aflau la locul unui atac iniţial când trupele Moscovei l-au bombardat din nou. Trei salvatori se află printre răniţi.

Procurorii au relatat, de asemenea, că cinci persoane au fost rănite într-un atac aerian al ruşilor asupra districtului Kyivskyi al oraşului Harkov.

Oficiali din regiune de graniţă învecinată Sumî au afirmat că forţele ruse au lovit zonele de graniţă de 57 de ori de-a lungul zilei, iar un atac cu bombe a ucis o persoană în apropierea oraşului Yampil.

Regiunea Sumî se află de cealaltă parte a graniţei faţă de regiunea Kursk din Rusia, unde forţele ucrainene sunt implicate într-o incursiune lansată luna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.