Fostul preşedinte Donald Trump a declarat luni că are nevoie de mai mulţi oameni în echipa sa de securitate şi a sugerat că i-a spus asta preşedintelui Joe Biden atunci când preşedintele l-a sunat după aparenta tentativă de asasinat de duminică, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”A fost foarte drăguţ astăzi. M-a sunat pentru a se asigura că sunt bine, pentru a se asigura că, ştii tu, am vreo sugestie sau vreo - avem nevoie de mai mulţi oameni în echipa mea de securitate, pentru că avem 50-60.000 de oameni care vin la evenimente ... dar nu ar fi putut fi mai drăguţ”, a spus Trump într-o discuţie transmisă live pe X.

Casa Albă a declarat că cei doi au avut o „conversaţie cordială”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Biden şi-a exprimat uşurarea că Trump a fost în siguranţă, iar fostul preşedinte şi-a exprimat mulţumirile pentru apel, a scris purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Emilie Simons, pe X.

Anterior, Trump a încercat să dea vina pe Biden şi pe vicepreşedintele Kamala Harris pentru atentatul aparent la viaţa sa, spunând că „retorica lor face să se tragă în mine” şi că „ei sunt adevărata ameninţare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.