Donald Trump, care nu înghite susţinerea de către Taylor Swift a candidatei democrate Kamala Harris, a declarat în emisiunea Fox & Friends a postului foarte conservator Fox News că este convins că această susţinere va fi sancţionată de către fanii starului, care ”va plăti preţul pe planul vânzărilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu nu eram un fan al lui Taylor Swift", a declarat Donald Trump, care consideră că susţinerea taberei democrate de către cântîreaţă este ”doar o chestiune de timp”.

”Ea nu putea să-l susţină pe Biden... Dar este o persoană foarte de stânga. Ea pare să susţină în continuare un democrat şi probabil că va plăti preţul pe planul vânzărilor”, a declarat el.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”VOTEZ CU KAMALA HARRIS”

Cântăreaţa şi-a anunţat pe Instagram - unde are 283 de milioane de abonaţi - susţinerea faţă de rivala lui Donald Trump imediat după dezbaterea de marţi dintre cei doi candidaţi.

Artista cu milioane de abonaţi o laudă în mesaj pe Kamala Harris, o ”conducătare dotată şi solidă”.

”Eu votez cu Kamala Harris pentru că ea se bate pentru drepturile şi cauzele care, după mine, au nevoie de o războinică să le apere. Cred că ea este o conducătoare stabilă şi dotată şi cred că cred că noi putem mult mai mult în această ţară dacă suntem conduşi prin calm şi nu prin haos”, scrie ea în mesaj.

Este vorba despre o susţinere importantă, în măsura în care influenţa cânăreţei în Statele Unite este considerată considerabilă.

În septembrie 2023, peste 35.000 de americani s-au înscris pe liste electorale, în urma unui mesaj al cântăreţei.

Peste 7,5 milioane de persoane au ”plăcut” mesajul de susţinere al lui Taylor Swift a Kamalei Harris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.