Un bărbat înarmat a deschis focul într-un supermarket din Arkansas vineri, ucigând trei civili şi rănind alte 10 persoane, inclusiv doi ofiţeri de poliţie, a anunţat poliţia de stat din Arkansas, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Suspectul a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia, a declarat reporterilor şeful poliţiei de stat din Arkansas, Mike Hagar.
Impuşcăturile s-au produs la magazinul Mad Butcher din Fordyce, un oraş cu 3.200 de locuitori, la aproximativ 112 km sud de Little Rock.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
"Din păcate, putem confirma că 11 civili nevinovaţi au fost împuşcaţi, iar trei dintre aceştia sunt decedaţi. Doi poliţişti au fost răniţi în schimbul de focuri de armă. Suspectul a fost şi el împuşcat şi luat în custodie", a spus Hagar. El nu a explicat circumstanţele incidentului şi nu a răspuns întrebări.
Poliţiştii răniţi şi suspectul vor supreavieţui, a spus el.
Starea persoanelor rănite variază de la răni care nu pun viaţa în pericol la răni extrem de grave, a precizat el.
Guvernatorul Sarah Huckabee Sanders a declarat pe platforma de socializare X că a fost informată despre incident.
„Sunt recunoscătoare forţelor de ordine şi celor care prin intervenţia lor rapidă au salvat vieţi. Rugăciunile mele sunt alături de victime şi de toţi cei afectaţi de acest incident oribil”, a afirmat ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.