Candidatul independent la preşedinţia SUA, Robert F. Kennedy Jr., a declarat că în urmă cu un deceniu a luat un urs care a fusese omorât de o maşină şi l-a lăsat în Central Park din New York cu o bicicletă deasupra, stârnind un mister care a cuprins oraşul atunci, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kennedy sugerează, într-un filmuleţ postat pe platforma X, că încearcă să prezinte informaţia înainte de apariţia unui articol în New Yorker.

Acesta este cel mai recent incident bizar din campania nebunească a lui Kennedy, care a divizat faimoasa sa familie şi i-a îngrijorat atât pe republicani, cât şi pe democraţi cu privire la potenţialul său impact asupra competiţiei prezidenţiale.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Kennedy a recunoscut că a avut un parazit în creier. El a negat că a mâncat câine, după ce un prieten a împărtăşit cu revista Vanity Fair o fotografie care îl arată pe Kennedy pregătindu-se să muşte dramatic dintr-un animal carbonizat; Kennedy a spus că era o capră.

În materialul video, Kennedy îi spune povestea actriţei Roseanne Barr. El povesteşte că se deplasa pentruo excursie de şoimărit cu prietenii săi, când o femeie care conducea în faţa sa a lovit şi a ucis ursul tânăr cu maşina sa. El spune că a pus ursul în propriul vehicul, cu intenţia de a-l jupui şi de a mânca carnea.

În cele din urmă, spune el, se afla în Manhattan şi a trebuit să scoată ursul din vehiculul său. Prietenii săi, alimentaţi de alcool, au pus la cale planul cu Central Park ca o farsă, a spus el, adăugând că el nu era beat. În acea perioadă, accidentele de bicicletă erau foarte mediatizate, aşa că Kennedy şi prietenii săi s-au gândit că ar fi amuzant să facă să pară că ursul a fost lovit de o bicicletă.

Două femei care îşi plimbau câinii au găsit ursul mort şi au alertat autorităţile, declanşând un mister care a captivat oraşul timp de câteva zile. Urşii nu fac parte din populaţia cunoscută de animale sălbatice a parcului.

Bicicleta a fost curăţată de amprente, iar animalul a fost trimis la Albany pentru o necropsie, care a stabilit că ursul a fost probabil lovit de un vehicul şi nu a fost victima cruzimii faţă de animale. Dar cum a ajuns ursul în Central Park a rămas un mister.

"Eram îngrijorat pentru că amprentele mele erau peste tot pe acea bicicletă", îi spune Kennedy lui Barr în înregistrarea video.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.