Echipele medico-legale din Republica Dominicană lucrează pentru a identifica rămăşiţele a 14 persoane găsite la bordul unei ambarcaţiuni care a plutit în derivă în apropierea coastei de nord a ţării din Caraibe, a declarat un oficial al apărării civile citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cele 14 cadavre în stare de descompunere sunt ale unor persoane de origine senegaleză şi mauritană. Cel puţin una dintre persoane avea sub 18 ani, a raportat media de stat RTVD, menţionând că autorităţile au găsit, de asemenea, 29 de telefoane mobile la bord.

Mass-media a publicat imagini cu mai multe cărţi de identitate naţionale lovite.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Vom continua să investigăm această descoperire împreună cu procuratura pentru a determina cauzele şi originea acestei tragedii maritime", a anunţat Marina, precizând că marca şi originea navei sunt necunoscute.

De asemenea, a fost găsit un rucsac care conţinea 12 pachete cu o substanţă pe care autorităţile o presupun a fi cocaină sau heroină.

Oceanul Atlantic din largul coastei vest-africane este una dintre cele mai periculoase rute maritime din lume, cu curenţi puternici şi vânturi care pot devia navele de la curs.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.