Tabloidul New York Post, proizat de conservatori şi propritatea imperiului media al lui Rupert Murdoch, îndeamnă vineri, într-un editorial, la vot cu Donald Trump, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Donald Trump este alegerea bună”, scrie cotidianul, prezentând lista priorităţilor viitorului Statelor Unite: ”o frontieră sigută”, ”oraşe sigure”, ”o economie înfloritoare pentru toţi bazată pe taxe şi reglamentări slabe”, autoritatea părinţilor şi o Americă ”respectată pe scena internaţională”.

Reluând atacurile taberei republicane împotriva Kamalei Harris, ziarul newyorkez dă asigurări că democrata îşi ascunde jocul şi ”nu vrea ca americanii să ştie cât de radical este programul său”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Mulţumesc pentru acestă susţinere magnifică”, a scris Donald Trump pe reţeasua sa Truth Social, cu două zile înaintea unui miting în emblematica sală Madison Square Garden, la New York.

Această susţinere nu este o surpriză, în pofida faptului că New York Post a fost mai dur în ultimii ani cu Donald Trump.

În iulie 2022, un editorial i-a condamnat pasivitatea în invazia violentă a Capitoliului, la Washington a susţinătorilor săi, la 6 ianuarie 2021, cu scopul de perturba certificarea rezultatului alegerilor în care Joe Biden a obţinut o victorie. La acea vreme, New York Post scria ”Trump a dovedit că nu este demn să fie din noul şeful Executivului acestei ţări”.

Iar în urma alegerilor de la jumătate de mandat, în noiembrie 2022, nuanţat în cazul miliardarului, un editorialist scria în "NY Post" că ”a venit timpul ca Trump să iasă din politică”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.