Armata israeliană a anunţat sâmbătă că a atacat luptători Hezbollah aflaţi într-o moschee din sudul Libanului, primul bombardament de acest fel de la începutul luptelor transfrontaliere dintre mişcarea islamistă şi armată, în urmă cu un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Noaptea trecută (...), forţele aeriene au lovit terorişti Hezbollah care acţionau dintr-un centru de comandă situat în interiorul unei moschei adiacente spitalului Salah Ghandour din sudul Libanului", a precizat armata într-un comunicat.

O serie de explozii s-au auzit deasupra suburbiilor sudice ale Beirutului sâmbătă dimineaţă, după ce armata israeliană a cerut evacuarea unor zone, în timp ce Hezbollah a declarat că este angajată în confruntări continue cu trupele israeliene în zona de frontieră cu Libanul.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Israelul a declarat vineri că a vizat sediul de securitate al Hezbollah din Beirut şi că evaluează pagubele după o serie de atacuri asupra unor figuri de rang înalt din grupul militant pe care liderul suprem al Iranului le-a condamnat ca fiind contraproductive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.