Candidaţii sunt tot mai inventivi pentru a ajunge la alegători, fără teamă de ridicol, imprudenţă sau intimitate, cu un pic mai bine de două luni înaintea alegerilor prezidenţiale americane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

AFP prezintă o serie de situaţii insolite din campanie, asupera cărora urmează să revină săptămânal până la 5 noiembrie, ziua alegerilor.

DACĂ ISUS AR NUMĂRA

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

După Donald Trump, ”dacă Isus Cristos ar coborî pe Pământ şi ar număra voturile”, el ar obţine o victorie în California.

”Cu alte cuvinte, dacă am avea o persoană cinstită care să numere voturile”, candidatul ar putea umfla statul - care a votat cu democraţii în fiecare scrutin prezidenţial din 1991 încoace.

”Credeţi?”, i-a replicat cel care-l intervieva, fostul star de televiziune Dr Phil.

CAP DE BALENĂ

După ce a aflat că o balenă a eşuat pe o plajă, fostul candidat independent Robert F. Kennedy Jr s-a repezit la faţa locului să o decapiteze şi să ia capul cetaceului acasă, potrivit fiicei sale. Ea a povestit această anecdotă familială, care a avut loc în anii '90, într-un interviu pe care l-a acordat în 2012 li care a reapărut săptămâna aceasta.

Nepotul preşedintelui asasinat ”JFK”, care s-a retras vinerea trecută din cursa prezidenţială şi l-a susţinut pe Donald Trump, a provocat deja greaţă, mai înainte, în campanie, pe tema animalelor.

El a dezvăluit că un vierme i-a ros o parte din creier şi că a aruncat un pui de urs mort în Central Park.

PASIUNE FAŢĂ DE BURLANE

Arată-mi în ce stare-ţi ţii burlanele şi-ţi spun cine eşti.

Partenerul de cursă al Kamalei Harris, Tim Walz, a declarat într-un video postat pe TikTok că starea burlanelor unei case spune mult despre proprietar.

”Încerc să nu judec, dar când văd un jgheab bine întreţinut, asta spune mult despre cineva”, mărturiseşte el.

Iar odată cu venirea toamnei, guvernatorul din Minnesota dă sfaturi de bricolaj: o ”apărătoate de jgheab”, care lasă să trează apa, dar nu şi frunzele moarte.

MAI MULT VÂNT, MAI PUŢIN BACON

Mănânci mai puţin bacon? După Donald Trump e din cauza eolienelor.

La un eveniment de campanie în Wisconsin, candidatul republican a desfăşurat o argumentare greu de înţeles, făcând o legătură între consumul de bacon şi energia eoliană.

”Ştiţi, asta a fost cauzată de energia lor oribilă. Vântul... vor vânt peste tot”, a criticat miliardarul.

DACĂ E SĂ FACI POLITICĂ, TREBUIE SĂ SPARGI OUĂ

Spargi un ou cu o mână şi inflamezi Internetul.

Într-un video care a devebnit viral, candidata democrată Kamala Harris sparge în mod perfect un ou de marginea unui bol de salată cu dreapta.

Acest talent i-a impresionat pe internauţi şi a părut s-o amuze pe candidată când a fost catalogată drept o ”pro”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.