Cel puţin nouă persoane ar fi prinse sub dărâmături după ce un hotel s-a prăbuşit parţial în landul german Renania-Palatinat miercuri dimineaţă, potrivit poliţiei, scrie presa germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Operaţiunile de salvare sunt în desfăşurare la locul incidentului din Kröv, un oraş de pe râul Moselle. Locuitorii din zonă au anunţat poliţia despre incident în jurul orei locale 22.55

"Mai multe persoane au reuşit să părăsească clădirea pe cont propriu şi sunt îngrijite de serviciile de urgenţă şi de consilieri", a declarat poliţia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Imaginile de la faţa locului au arătat părţi ale unei clădiri care au fost avariate, cu resturi pe sol.

Radiodifuzorul public SWR a declarat că echipele locale de pompieri nu au putut iniţial să intre în clădire din cauza riscului ca aceasta să se prăbuşească complet.

Oamenii din clădirile învecinate au fost, de asemenea, evacuaţi, având în vedere riscul de daune pe care o prăbuşire completă le-ar putea provoca împrejurimilor.

Nu este încă clar ce a cauzat accidentul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.