Doi membri ai Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice, au murit într-o ”scurgere de gaze” într-un atelier, în centrul Iranului, anunţă joi medici locali, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Locotenent-colonelul Mokhtar Morshedi şi căpitanul Mojtaba Nazari au căzut martiri”, anunţă agenţia iraniană de presă Fars, care citează un comunicat al Gardienilor Revoluţiei.

În comunicat se arată că moartea celor doi a avut loc în urma unei ”scurgeri de gaze în noaptea de miercuri spre joi”, într-un atelier al Gardienilor Revoluţiei, în provincia Isfahan, fără să ofere alte detalii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Agenţia oficială iraniană de presă Irna a anunţat anterior că o persoană a murit, iar alte zece au fost rănite în urma unei scurgeri de gaze.

Iranul a înregistrat în trecut şi alte incidente de această nutură.

În ianuarie 2023, o explozie care ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze într-un imobil sitiat în nord-vestul ţării s-a soldat cu moartea a şase membri ai unei familii.

În iunie 2022, peste 130 de persoane au fost spitalizate din cauza unor probleme respiratorii, în urma unei scurgeri de produse chimice la o fabrică în Firuzabad (sud).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.