Autorităţile cehe au anunţat că cel puţin 19 persoane au fost rănite, după ce o serie de explozii puternice au zguduit o fabrică din apropierea localităţii Policka, situată la 150 de kilometri de Praga. Fabrica Policske Strojirny A.S se ocupa inclusiv cu procesarea muniţiei învechite, însă nu este clar ce material a provocat explozia iniţială, care a generat o acţiune în lanţ, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

De asemenea, trei dintre răniţi sunt în stare critică din cauza arsurilor suferite în exploziile succesive.

Inclusiv patru salvatori au fost răniţi în incident.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Autorităţile locale susţin că explozia inţială s-a produs într-o cisternă, dar nu se ştie ce substanţă era depozitată în aceasta.

În 2015, doi muncitori au fost răniţi în aceeaşi fabrică într-un incident care a implicat aprinderea a 353 de tone de praf de puşcă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.