Preşedintele american Joe Biden a comis o nouă gafă, în timpul unui discurs, în toiul unor îngrijorări pe tema formei în care se află în interiorul Partidului Democrat,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joe Biden a luat marţi cuvântul într-un centru de Operaţiuni de Urgenţă, la Washington, pentru a vorbi despre condiţiile meteorologice din Statele Unite.

În timpul discursului, Joe Biden se pare că s-a ”lipit” un pic cam mult de textul de pe prompter şi a citit, din greşeală, o instrucţiune care îi era adresată - ”spune din nou”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Căldura extremă este prima cauză a mortalităţii legate de condiţiile meteorologice în Statele Unite, depăşind inundaţiile, uraganele şi tornadele la un loc”, a declarat el.

”Spune din nou la un loc”, a continuat el.

Această secvenţă a fost partajată masiv pe X.

Unii navigatori pe Internet consideră scena ”jenantă”, ”ridicolă” sau ”tristă”.

Preşedintele american nu este la prima gafă de acest fel.

În 2022, într-un discurs despre avort, democratul a declarat ”repetă fraza”, o instrucţiune care voia să-i amintească să sublinieze acea declaraţie din discurs.

Navigatorii au reacţionat atunci cu mult umor.

Însă consecinţele acestei noi gafe ar putea să fie mult mai îngrijorătoare.

Gafele - confuzia numelor unor şefi de stat, dialogul cu o defunctă sau somnolenţa în timpul unor evenimente - au devenit o adevărată marcă a preşedintelui şi nu mai fac pe nimeni să râdă în tabăra democrată.

În urma unei dezbateri dezastruoase cu fostul preşedinte Donald Trump, la Atlanta, joia trecută, doi democraţi aleşi în Congres i-au cerut preşedintelui să se retragă din cursa în alegerile prezxidenţiale din toamnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.