Democrata Kamala Harris va face campanie pentru prima dată alături de Barack şi Michelle Obama în cadrul unor evenimente separate săptămâna viitoare, în speranţa de a aduce o anumită putere politică în cursa finală către ziua alegerilor din noiembrie, a declarat un oficial de campanie, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sondajele arată că cursa prezidenţială dintre Harris şi rivalul republican Donald Trump rămâne extrem de strânsă.

Michelle Obama va face campanie pentru prima dată în acest ciclu electoral, apărând alături de Harris sâmbătă, 26 octombrie, în Michigan.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Fosta Primă Doamnă a ţinut un discurs fără menajamente la Convenţia Naţională Democrată de la Chicago, la începutul acestui an, în care l-a acuzat pe Trump că îşi croieşte drum spre putere prin promovarea fricii.

Barack Obama va face campanie cu Harris joia viitoare în Georgia. El a străbătut statele în curs de luptă, organizând recent un eveniment în Pittsburgh şi altele în zilele următoare în Tucson, Las Vegas, Detroit şi Madison.

Barack Obama a fost criticat după prima sa apariţie în campania electorală, în care i-a admonestat pe unii bărbaţi de culoare pentru că „nu simt ideea de a avea o femeie ca preşedinte”.

Harris a fost unul dintre primii susţinători ai candidaturii lui Barack Obama la alegerile prezidenţiale din 2008 şi a ajutat-o în culise în calitate de purtător de stindard al partidului pentru 2024.

Unii consideră că fostul preşedinte l-a ajutat pe preşedintele Joe Biden să iasă din cursă după ce îngrijorările democraţilor cu privire la vârsta şi abilităţile liderului în vârstă de 81 de ani au crescut vertiginos în urma dezbaterii din iunie împotriva lui Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.