Un bărbat de 55 de ani din municipiul Adjud este cercetat de poliţişti după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi lovit un minor de 4 ani în plină stradă cauzându-I acestuia leziuni la nivelul capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Totul s-a petrecut, marţi, pe o stradă din municipiul Adjud, iar poliţiştii au fost apelaţi pe numărul unic de urgenţă 112.

”La data de 17 septembrie 2024, ora, 17.41, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost apelaţi prin 112, de către o persoană necunoscută care nu comunica, iar pe fundalul apelului se auzeau ţipete. Imediat, a fost identificată locaţia de la care a fost efectuat apelul, iar un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, unde a fost depistat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Adjud, care emana halenă alcoolică, precum şi un minor, de 4 ani”, a transmis, miercuri, IPJ Vrancea.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Copilul prezenta leziuni la nivelul capului a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar bărbatul în cauză a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Adjud, pentru audieri.

”Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmiss ursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.