Un bărbat din Bârlad, judeţul Vaslui, a murit, marţi seară, după ce locuinţa în care se afla a fost cuprinsă de un incendiu. Trupul victimei a fost găsit de pompierii care au intervenit pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit, marţi seară, într-o locuinţă din cartierul Deal din municipiul Bârlad, la intersecţia străzilor Roşiori şi Magheru.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul a două încăperi şi al acoperişului. Pompierii au pătruns în interiorul imobilului, în interior fiind găsit decedat un bărbat în vârstă de aproximativ 65 ani”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.
 
La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat, nu mai există risc de extindere a focului, iar pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare. 
 
Acolo intervine Detaşamentul de pompieri Bârlad cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.