Un incendiu a cuprins, în noaptea de joi spre vineri, bucătăria unei pensiuni din incinta ştrandului de la Ocnele Mari, judeţul Vâlcea, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingerea acestuia. Paisprezece persoane, din care 11 turişti, s-au autoevacuat, fără a fi cineva rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la o bucătărie aflată în proximitatea unei pensiuni, în incinta ştrandului Ocnele Mari. Acolo au ajuns forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

”Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că arde violent acoperişul bucătăriei şi un număr de 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turişti şi 3 angajaţi, toţi adulţi). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În interiorul bucătăriei erau 5 butelii, care au fost evacuate de pompierii militari”, a transmis ISU Vâlcea.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Incendiul a fost localizat şi lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite.

În urma acestuia, au ars acoperişul bucătăriei (70%), interiorul şi bunurile existente (inclusiv electrocasnice), în proporţie de 90%, pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.