Un grav accident a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Acesta a lovit două maşini dintre care una de corp diplomatic aparţinând Consulatului Ungariei la Bucureşti. Consulul Ungariei la Bucureşti, care se afla la volan, a murit. Accidentul s-a produs după ce a avut loc la o explozie la unul dintre pneurile camionului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Surse apropiate anchetei afirmă că bărbatul decedat este consulul ungar la Bucureşti, Vago Ferenc.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
UPDATE - ”La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Camionul a rupt un parapet şi a lovit violent două maşini, una dintre ele aparţinând Consulatului Ingariei la Bucureşti, în care se afla doar şoferul. În urma impactului, acesta a decedat.
 
Circulaţia este blocată pe autostrada A1, în zona accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.