Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la un apartament din Năvodari, iar un bărvat de 94 de ani a fost scos din interiorul locuinţei. În total, 12 persoane au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o oală uitată pe aragaz. Ei au evacuat 12 persoane, printre care şi un copil. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Din apartament a fost scos un bărbat de 94 de ani, care a refuzat transportul la spital.
 
Pompierii anunţă că au reuşit stingerea incendiului.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul doi al unui bloc din Năvodari.
 
La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi, de asemenea o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. 
 
”Din primele informaţii sunt degajări mari de fum, posibil o persoană să fie surprinsă la interior. Colegii mei în aceste momente evacuează persoanele din bloc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.