Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce două eleve de la un liceu din Otopeni ar fi ajuns la spital după banchet, în urma consumului de alcool şi al altor substanţe. Banchetul a fost organizat pentru elevii de clasa a Vlll-a. Primele date din anchetă arată că cele două fete nu consumaseră niciun fel de substanţe cu efect psihoactiv. Nu există dovezi că reprezentanţii restaurantului la care a a avut loc banchetul le-ar fi dat copiilor băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE – Primele date din anchetă arată că cele două eleve care au ajuns la spital de la banchetul la care participau, într-un local din Tunari, nu au consumat substanţe cu efect psihoactiv.
„În urma primelor verificări efectuate de către poliţiştii oraşul Otopeni, precum şi a analizelor medicale efectuate, nu au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organism a unor substanţe de abuz (substanţe psihoactive). În cadrul activităţilor de verificare, reprezentanţii localului respectiv au pus la dispoziţie contractul de prestări servicii, iar în urma  verificărilor efectuate, nu au rezultat elemente de probaţiune, care să conducă la faptul că reprezentanţii localului au servit minorilor băuturi alcoolice”; informează oficialii Poliţiei Ilfov.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Poliţişti oraşului Otopeni colaborează şi cu reprezentanţii DGASPC Ilfov, în cadrul dosarului deschis după ce cele două adolescente au ajuns la spital.
UPDATE – Incidentul anchetat de Poliţie, când două eleve au ajuns la spital, posibil în urma consumului de alcool sau substanţe halucinogene, a avut loc în timpul unui banchet al elevilor de clasa a opta, au declarat pentru News.ro surse judiciare. 
Aceleaşi surse au precizat că Poliţia nu a primit nicio reclamaţie cu privire la acest caz din partea părinţilor de la liceul din Otopeni. 
Conducerea Liceului Teoretic ”Ioan Petruş” din Otopeni nu a putut fi contactată pentru a explica cine a fost organizatorul petrecerii de final de gimnaziu şi pentru a detalia dacă şcoala şi-a asumat vreo responsabilitate cu privire la siguranţa elevilor în timpul acestui eveniment.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au anunţat, luni, că poliţiştii s-au sesizat în urma unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni, cu privire la faptul că, de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital, în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat poliţiştii din Ilfov.
Din primele informaţii, două eleve de la Liceul teoretic ”Ioan Petrus” din Otopeni ar fi ajuins la spital în urma banchetului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.