Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un băiat de 11 ani a murit în ambulanţă în timp ce era transportat la spital, iar anchetatorii au stabilit că mama copilului şi sora sa au fost duse la spital după ce s-ar fi intoxicat. În cursul zilei de miercuri, şi tatăl copiilor a ajuns la spital. Atât în cazul său, cât şi în cel al fetiţei, diagnosticul este "intoxicaţie acută cu substanţă necunoscută".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Miercuri, în jurul prânzului, a fost adus in UPU şi tatăl fetiţei, conştient, stabil respirator şi hemodinamic, acuzând ameţeli şi stare de rău. A fost investigat şi a primit îngrijiri medicale si tratament în urgenţă, apoi a fost internat în Clinica ATI pentru Medicina Interna II.
Tatăş şi fiica au fost diagnosticaţi cu "intoxicaţie acută cu substanţă necunoscută".
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
UPDATE - ”În cursul zilei de azi, în jurul orelor 1:00, a fost adusă în UPU, de către un echipaj al ambulanţei, o fetiţă de 9 ani, conştientă, stabilă respirator şi hemodinamic, acuzând dificultăţi în respiraţie, vărsături. Mama afirmă că, în cursul după-amiezii zilei precedente, a pulverizat în casă o substanţă pentru combaterea puricilor, pe care însă nu o poate preciza. Copilul a primit îngrijiri medicale de urgenţă în UPU, apoi a fost internată în ClinicA de Pediatrie a spitalului nostru, iar la scurt timp a fost transferată în Clinică AŢI. Actual este conştientă, stabilă, este monitorizată, primeşte îngrijiri medicale şi tratament complex în Clinica AŢI”, a transmis medicul Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova.
UPDATE - Tatăl copiilor a povestit poliţiştilor că a stropit în curte şi în casă cu o substanţă împotriva puricilor şi este posibil ca locuinţa să nu fi  fost aerisită corespunzător, iar copiii şi femeia s-au intoxicat.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi că un băiat de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc.
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au afirmat poliţiştii.
Ei continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-au petrecut evenimentele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.