Un cioban a fost atacat de un urs, în zona localităţii Dumbrava din judeţul Mureş. Bărbatul de 47 de ani, care a fost rănit la ambele picioare, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Poliţiştii fac verificări în acest caz, fiind sesizate şi autorităţile locale şi paznicul de vânătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 7 august a.c., în jurul orei 02.00, Secţia 6 Poliţie Rurală Brâncoveneşti a fost sesizată prin intermediul unui apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost atacată de un animal sălbatic. La locaţia indicată s-au deplasat poliţiştii, stabilind faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Şieuţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, ar fi fost atacat de un urs în timp ce se afla în zona unei stâne de oi din localitatea Dumbrava, fiind rănit la nivelul membrelor inferioare”, a transmis IPJ Mureş.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
În acest caz, au fost sesizaţi reprezentanţii autorităţii administraţiei publice locale şi paznicul de vânătoare.
 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Salvamont Salvaspeo Mureş au arătat, într-o postare pe Facebook, că echipa Salvamont Mureş a fost anunţată, în noaptea de marţi spre miercuri, despre un atac de urs, în zona Dumbrava.

Victima a fost un cioban, care a fost rănit la ambele picioare de către animal.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.