Un copil de aproximativ patru ani a fost salvat, luni, de pompierii din Buzău după ce ar fi căzut de la etaj, dintr-un bloc, el fiind găsit pe terasa de la etajul I al imobilului şi transportat la UPU. Mama şi bunica acestuia au suferit atacuri de panică, prima femeie fiind dusă şi ea la spital. Reprezentanţii unităţii medicale spun că băieţelul a suferit leziuni la cap şi la picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Incidentul s-a produs, luni dimineaţă, în municipiul Buzău. Copilul de patru ani, care era acasă cu bunica sa, ar fi rămas nesupravegheat, la un moment dat, şi s-ar fi urcat pe o măsuţă aflată lângă fereastră. De acolo, el a căzut în gol, de la circa 10 metri înălţime. Iniţial, căderea copilului ar fi fost atenuată de sârmele de rufe de la bloc. Apoi, băieţelul s-ar fi prăbuşit pe terasa unei clădiri.

Echipajele medicale l-au resuscitat, copilul şi-a revenit, apoi a fost preluat de urgenţă de ambulanţă şi dus la spital.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"La o primă evaluare medicală, minorul a suferit un traumatism cranio-facial cu epistaxis anterior oprit spontan şi uşoare contuzii la nivelul membrelor inferioare. La acest moment, el este stabil hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii", a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Poliţiştii au declanşat o anchetă, pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii buzoieni au intervenit pentru salvarea unui minor în vârstă de aproximativ 4 ani, situat pe o terasă la etajul 1 al unui bloc de locuinţe, în urma căderii de la înălţime, conform informaţiilor primite de la solicitant”, a transmis, luni, ISU Buzău.

Acolo au ajuns o autospecială de stingere dotată cu diverse echipamente de salvare, autospeciala de descarcerare, autoscara, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

”Salvatorii s-au mobilizat şi au ajuns în timp util la minorul conştient, ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ ce i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău”, a precizat sursa citată.

Două femei care au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale. Ulterior, mama copilului a fost transportată la spital, iar bunica acestuia a refuzat transportul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.