Procurorii din Bucureşti au reţinut un bărbat în cazul triplei crime produse într-un imobil de pe Calea Moşilor. Suspectul este fiul femeii ucise, iar celelalte două victime sunt alţi copii ai femeii, frate şi soră. În trecut, împotriva suspectului a existat un ordin de restricţie, însă mama a solicitat ridicarea acestuia. Bărbatul reţinut va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Procurorii afirmă că fratele geamăn al acestuia a sesizat Poliţia întrucât mama nu îi mai răspundea, iar el nu putea intra în locuinţă de două zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Procurorii anunţă că au formulat propunere de arestare preventivă pe numele principalului suspect. El va fi prezentat instanţei de judecată miercuri. Bărbatul are 46 de ani şi este inculpat pentru violenţă în familie în modalitatea omorului calificat săvârşit asupra a două sau mai multe persoane. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuinţa sa din sectorul 2 Bucureşti, inculpatul şi-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani şi fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuţit în zone vitale. Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secţia 8 Poliţie cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde şi că nu mai poate intra în locuinţă de două zile. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 
 
Un complet de la Tribunalul Bucureşti urmează a se pronunţa asupra propunerii de arestare preventivă a bărbatului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat în cazul triplei crime produse pe Calea Moşilor. Suspectul este unul dintre fiii gemeni ai femeii ucise. 
 
Iniţial, în custodia Poliţiei au fost luaţi fiii gemeni ai femeii, însă verificările au arătat că unul dintre aceştia nu se afla în imobil în momentul producerii faptelor, camerele de supraveghere arătând că acesta a venit de la serviciu cu cinci minute înainte ca tripla crimă să fie anunţată la 112.
 
Când poliţiştii Secţiei 8 de Poliţie din Bucureşti au ajuns acolo, marţi seară, au constatat că victimele sunt mama, fiica şi un fiu. Trupul neînsufleţit al mamei era în baie, celelalte două erau în saci. Victimele au chiar şi 20 de plăgi înjunghiate. 
 
Unul dintre fraţii gemeni a sunat la 112. El a fost, de altfel, cel care a indicat locul în care se afla cadavrul mamei sale şi le-a spus poliţiştilor că în locuinţă sunt alte două cadavre. 
 
Anchetatorii au constatat că în apartament era curăţenie, iar urmele vizibile de sânge fuseseră şterse. Au fost descoperite însă probe, urme de sânge găsite de criminalişti, care pot fi valorificate. Au fost găsite şi cuţite în locuinţă. Suspiciunea este că omorurile au avut loc cu câteva ore înainte de a fi anunţate.
 
În trecut, mama obţinuse un ordin de protecţie faţă de fiul său suspectat de agresiune, însă acesta a fost ”retras în urma manifestării de voinţă a mamei”, au precizat procurorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.