Două persoane au murit şi două au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Bacău, pe DN 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”În dimineaţa zilei de 07 septembrie a.c, un conducător auto de 21 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce se deplasa pe DN 2-E 85, pe direcţia Bacău -Adjud  a acroşat un autovehicul condus pe sensul opus de mers,  de un tânăr de 20 de ani din comuna Tamaş”, a transmis IPJ Bacău.

Sursa citată a precizat că, din impact, conducătorul auto de 21 de ani şi un pasager de 26 de ani, din acelaşi autoturism au decedat, iar cel din autoturismul acrosat şi pasagerul au suferit răni grave.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 2, localitatea Sascut, judeţul Bacău, ca urmare a unui accident rutier produs pe timpul nopţii, între 2 autoturisme”, transmis, sâmbătă dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că în urma impactului au rezultat patru victime,  dintre care două persoane au decedat, iar celelalte două au fost transportate la spital cu multiple leziuni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.