Un bărbat din Galaţi a fost prins în flagrant delict de poliţişti exact după ce a ridicat de la un curier două cutii cu aproximativ 10 kilograme de canabis pe care urma să îl comercializeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.
Din cercetări a rezultat că acesta a introdus în ţară, fără drept, prin intermediul unei firme de curierat, aproximativ 10 kilograme de canabis, împărţită în două colete, fiind prins în flagrant delict imediat ce a ridicat drogul de risc destinat comercializării.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Bărbatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore după ce poliţiştii au percheziţionat locuinţa acestuia, unde au descoperit diferite cantităţi de canabis, grindere, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.
Vineri acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.